Art of Hosting

and Harvesting Conversations That Matter

Art of Hosting Trainings

Here is a listing of upcoming Art of Hosting trainings worldwide – mostly 3-day events where you are immersed in and learn about the basics of Art of Hosting. Some of these trainings have a specific focus on top of the general training, mostly mentioned in the calling question.

There might be other events mentioned in this list, but they will all have entry-level quality (so no previous experience required) and will rely heavily on the Art of Hosting DNA for its design.

Click on “View Details” to learn more about any event.

 

15 June - 17 June 2017, Otavan Opisto, Finland

Art of Hosting - Innosta työyhteisösi osallistumaan

This AoH training is in Finnish. Miten rakennan yrityksiä ja työyhteisöjä, joissa kaikki sen jäsenet voivat vaikuttaa lopputulokseen? Kuinka avaan merkityksellisiä keskusteluja, jotka synnyttävät uusia ajattelutapoja ja toimintamalleja?

Lisätietoja:
http://www.otavanopisto.fi/koulutuskalenteri/art-of-hosting--innosta-tyoyhteisosi-osallistumaan-15.-17.6.2017
Katso kuvia aiemmasta tapahtumasta:
https://www.flickr.com/photos/124501073@N05/

Kenelle?
Tämänkertainen Art of Hosting -koulutus on suunnattu palvelemaan erityisesti yritysten, julkisen sektorin organisaatioiden ja muiden työyhteisöjen HR- ja kehityspäälliköitä, esimiehiä, kouluttajia, hanketoimijoita, projektipäälliköitä, fasilitaattoreita, muutosagentteja jne.

Millaista koulutuksessa on?
Kaikki osallistujat tuottavat paikan päällä omakohtaista sisältöä koulutukseen, ja jokainen pääsee harjoittelemaan osallistavan johtamisen taitoja ja menetelmiä käytännössä. Tunnelma on välitön ja avoin. Kannattaa siis tulla mukaan avoimella mielellä, villasukilla ja hyvällä muistikirjalla varustautuneena! Kolmeen päivää sisältyy paljon hyviä keskusteluhetkiä merkityksellisistä aiheista. Uusien taitojen oppimisen lisäksi pääset työstämään myös omia ideoitasi, kysymyksiäsi tai projektejasi rennossa ilmapiirissä - innostavaa ja kannustavaa palautetta saat välittömästi vertaisiltasi.

Tärkeimpiä menetelmiä ja työkaluja ovat mm.
Circle Practice (dialogirinki)
Open Space Technology
Appreciative Inquiry
World Café
Pro Action Café
Four Fold Practice
Chaordic Stepping Stones
8 Breaths of Process Design
Harvesting (työkaluja visuaaliseen dokumentointiin)

Mikä Art of Hosting?
Art of Hosting on globaali verkosto, joka edistää osallistavan johtamisen filosofiaa ja menetelmiä. Itseorganisoituvan verkoston jäsenet hyödyntävät työssään ja kouluttavat dialogipohjaisia fasilitointimenetelmiä osallistavaan ja arvostavaan yhdessä työskentelyyn ja parempaan vuorovaikutukseen.

Hosted by:Tiina Hoskari ja Maija Kotamäki, www.kuvitellen.fi Miia Maijala, Filosofian Akatemia, www.filosofianakatemia.fi Vilma Mutka, Mukamas Learning Design, www.mukamas.fi

Registration details

Hinta: 490€/hlö (alv 0%) 2 yötä, 2hh 510€/hlö (alv 0%) 2 yötä, 1hh (huoneita rajoitetusti) sis. 3 päivän koulutus, materiaalit, täysihoito Otavan Opistolla eli majoitukset ja ruokailut. 420€/hlö (alv 0%) Koulutus, materiaalit, ruokailut ilman majoitusta

More information:

miia.maijala@filosofianakatemia.fi

Register here