Art of Hosting

and Harvesting Conversations That Matter

Art of Hosting Trainings

Here is a listing of upcoming Art of Hosting trainings worldwide – mostly 3-day events where you are immersed in and learn about the basics of Art of Hosting. Some of these trainings have a specific focus on top of the general training, mostly mentioned in the calling question.

There might be other events mentioned in this list, but they will all have entry-level quality (so no previous experience required) and will rely heavily on the Art of Hosting DNA for its design.

Click on “View Details” to learn more about any event.

 

29 November - 2 December 2017, Zeist, Netherlands

Art of Hosting in The Netherlands (in Dutch)

Creating an open space for discovering, learning, co-creating, and designing the future as it emerges!"

Door het aanreiken van een grote variëteit aan tools, afkomstig uit de meest krachtige werkvormen zoals Open Space, World Café, Appreciative Inquiry, Circle Practice, Theory U, Collective Story Harvesting, Pro-action Café, gestructureerde zelforganisatie, leer je niet alleen theorie, maar ga je actief aan de slag met de voordelen van deze methoden om vernieuwende vormen van samenwerking tot stand te brengen.Wat kan je verwachten?


In deze intense en inspirerende 3,5-daagse training leer je praktische toepassingen die je meer inzicht geven in transformatieprocessen. Je leert hoe je een veilige, stimulerende en inspirerende (werk)omgeving creëert, waarin je aan de hand van de aangereikte werkvormen actief aan de slag gaat met eigen ingebrachte persoonlijke of professionele verandervraagstukken. Participatief leiderschap wordt hierbij gestimuleerd.


Je krijgt inzicht in:
  • nieuwe organisatieconcepten voor de 21e eeuw;

  • de aanpak van mechanisch naar een levend systeem;

  • relevantie van heelheid: moed, eerlijkheid en kwetsbaarheid;

  • praktijk en leiderschap voor het bouwen van lerende communities;

  • persoonlijk leiderschap en het werken met wat zich aandient en ontwikkelt;

  • creëren van een 'holding space' waar mensen uitgenodigd worden om hun volle potentieel in te zetten;

  • de kunst van 'harvesting'- betekenis geven aan conversaties die in het teken staan van duidelijkheid, ontwikkeling, groei en een duidelijk actieplan.


Dit neem je mee:


Aan het einde van de training heb je meer inzicht en tools gekregen waarmee je een veilige en uitnodigende (werk)omgeving ontwikkelt, waarin mensen hun potentieel benutten, initiatief nemen en meer verantwoordelijkheid durven te nemen. Een omgeving waarin op basis van vertrouwen ruimte wordt gecreëerd voor innovatie, dialoog en co-creatie.


Groepen en organisaties die de processen en methodieken van Art of Hosting inzetten, geven aan dat ze tot betere besluitvorming komen, capaciteit efficiënter en effectiever kunnen opbouwen en meer mogelijkheden hebben om snel te reageren op kansen, uitdagingen en veranderingen.Iets voor jou?


Deze training is ontwikkeld voor iedereen die bewust wil werken aan het inzetten van de collectieve intelligentie in teams binnen of buiten een organisatie. Mensen die zich met overgave richten op het creëren van verantwoorde samenwerking, veerkrachtige gemeenschappen en/of een duurzame toekomst.

Hosted by:Lucy Herlaar Rene Herlaar

Registration details

http://www.heteerstehuis.nl/nl/content/training-art-hosting

More information:

contact@heteerstehuis.nl

Register here

Download the full invitation here